FANDOM


Dryadit ovat Brokilonin metsän asukkaita ja metsän suojelijoita. Dryadit ovat yksinomaan naispuolisia ja tarvitsevatkin lisääntymiseen miespuolisia ihmisiä tai haltioita. Joskus he kasvattavat normaaleja ihmislapsia dryadeiksi, vaikka he eivät täten omaakaan kaikkia aitojen dryadien kykyjä. Dryadeja kutsutaan myös joskus nymfeiksi.

Dryadit tunnetaan yleisesti hämmästyttävästä jousiammuntakyvystään, kuten myös rakkaudestaan puihin, metsiin ja musiikkiin. He näyttävät normaaleilta, kauniilta ja nuorilta tytöiltä. Dryadit pukeutuvat vaatetukseen, joka tekee heidän paikallistamisestaan metsässä vaikeaa ja lisäksi vielä maalaavat kehonsa tehdäkseen itsestään vieläkin vähemmän näkyvän. Heillä on rodulleen ainutlaatuisia kykyjä, kuten kyky muovailla puita tahdollaan ja kyky liikkua ilman ääntäkään.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki