FANDOM


Suurien sotien jälkeen, raadonsyöjät lisääntyivät räjähdysmäisesti. Näistä yleisin on ghouli, jota tavataan lähes kaikkialla missä vain kuolleita löytyy. Sotatantereilta, hautuumailta jne. Ghoulit liikkuvat usein ryhmissä ja vaikka ne ovatkin mieltyneet raatoihin, ne voivat myös olla vaarallisia elävillekin etenkin nälkäisinä. Ghoulit karttavat valoa ja liikkuvat yleisesti yöaikaan. Hopea, tuli ja valo ovat näin ollen tehokkaimmat aseet näitä raadonsyöjiä vastaan taistellessa.

The Witcher (PC) -pelissä Muokkaa

"Ghoulien sanotaan olleen ihmisiä, jotka ovat joskus pakotettu kannibalismiin ja monien vuosien jälkeen pimeissä krypteissä käyneet läpi kammottavan muodonmuutoksen. Vain ihmisliha voi tyydyttää niiden ikuisen pahan nälän, joten ne tappavat ihmisiä ja varastoivat jäänteet kätköön lymypaikkohinsa."


Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki