FANDOM


Kääpiöt ovat yksi ihmisten kaltaisista roduista. Kääpiöitä, maahisia ja haltioita kutsutaan yhdessä Vanhemmiksi roduiksi ja lisäksi maahisten kanssa kääpiöt ovat yksi vanhimmista tietoisista roduista mantereella. Aikuinen kääpiö kasvaa noin ihmismiehen rintakehän korkeudelle. Kääpiöt ovat rakenteeltaan ihmisiä jämerämpiä ja sen johdosta kestävämpiä ja vahvempia. Yleisesti kääpiöt suosivat pitkiä partoja. Kääpiöt ovat usein erinomaisia sotilaita, artisaaneja ja liikemiehiä. Vaikka kääpiöillä on taipumusta olla moukkamaisia, ovat he myös hilpeitä ja iloisia.

Kääpiöiden kotimaa on Mahakam. Kuten muitakin ei-ihmisiä, niin pohjoislaiset vainoavat myöskin kääpiöitä. Tästä syystä jotkut kääpiöt kuuluivat Scoia'tael sisseihin, jotka olivat Nilfgaardin kanssa liitossa, keisarikunnan Pohjoisten Kuningaskuntien maahanhyökkäyksen aikana.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki