FANDOM


Mahakam on kääpiöiden itsehallintoalue sekä vuorijono Temerian, Aedirnin, Lyrian ja Soddenin kuningaskuntien välissä. Mahakam on merkittävin tunnettu raudan ja teräksen toimittaja Pohjoisiin Kunigaskuntiin ja Nilfgaardin keisarikuntaan ja alueella onkin paljon kaivoksia, valimoita, ahjoja ja muita metallien työstämiseen perehtyviä laitoksia. Muodollisesti Mahakam on Temerian kuningaskunnan läänitys, mutta alue on merkittävissä määrin itsenäinen, sillä mikä tahansa epätoivottava puuttuminen voisi johtaa kääpiöt lopettamaan tuotetoimitukset ja tulvittamaan kaivokset.

Mahakam on koti niin kääpiöille, maahisille kuin bobolakeillekin, mutta todellista valtaa alueella käyttää kääpiöiden vanhin. Tällä hetkellä vanhin on Brouver Hoog, joka asustaa Carbon vuorella. Mahakam on kuuluisa laadukkaasta raudastaan ja sitä pidetäänkin maailman parhaana. Raudan lisäksi alue on kuuluisa aseistaan, jotka on taottu käyttäen maahisten edistyneitä valmistusteknologioita.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki