FANDOM


Nilfgaard on tunnetun maailman historiassa mahtavin imperiumi. Keisarikunta sijaitsee mantereen eteläisimmässä osassa ja sillä on ylpeydenaiheena sekä kukoistava talous että vahva ja hyvin koulutettu armeija, jossa on lahjakkaita komentajia. Keisarikunta on laajentunut pääasiassa valloittamalla ulkomaita, jotka on sitten muutettu keisarikunnan provinsseiksi. Keisarikunnan asukkaat uskovat että aitoja nilfgaardialaisia ovat vain ne, jotka ovat syntyneet keisarikunnan sydänmailla, eivätkä suinkaan ne jotka ovat syntyneet valloitetuissa provinsseissa.

Provinsseja hallitsevat joko käskynhaltijat tai kuninkaat (tapauksissa joissa kuningas antoi maansa vapaaehtoisesti keisarikunnalla, hän säilytti valtaistuimensa, mutta on hallitsevan keisarin alainen). Vuosien saatossa keisarikunta on laajentunut valloittaen uusia maita, ja on edennyt pohjoisessa jopa Yaruga-joelle asti keisari Emhyr var Emreisin hallintokaudella.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Ympäri Wikian verkkoa
Hae mainospaikkaa

Satunnainen wiki