FANDOM


Redania on yksi Pohjoisista Kuningaskunnista ja on varakas saaden tuottoa erityisesti kaupankäynnistä ja maataloudesta. Valtion pääkaupunki on Tretogor. Redaniassa sijaitsee Pohjoisten Kuningaskuntien suurin yliopisto Oxenfurt ja vapaakaupunki Novigrad. Naapureina maalla ovat Kovir, Caingorn, Kaedwen, Aedirn ja Temeria.

Redania on pitkään käynyt tullisotaa naapurinsa Temerian kanssa, joka onkin maan pääkilpailija pohjoisessa. Redanialla on paras tietojenkeruuverkosto maailmassa ja lisäksi Redanian hallintoon vaikuttavat vahvasti velhottaret.

Maan kuningas Vizimir II salamurhattiin Toisen Nilfgaardilassodan aikana ja siirtymävaiheen aikana maata hallitsi sijaishallintoneuvosto, jonka johdossa toimi Sigismund Dijkstra, Redanian tiedustelupalvelun päällikkö.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.